Hubungi Kami Sekarang - Tel: 016-204 2242

Pinjaman Peribadi untuk BLACKLIST,CCRIS & CTOS

Syarikat Kami mempunyai rangkaian yang luas dengan pihak bank, koperasi dan institusi kewangan. Kami adalah pakar dalam penyelesaian masalah blacklist dan telah membantu ramai peminjam wang yang gagal memohon pinjaman disebabkan BLACKLIST,CCRIS & CTOS.

Syarikat Kami telah menyediakan pelbagai fasilitas untuk memudahkan dan mempercepatkan proses kelulusan pinjaman peribadi untuk pelanggan-pelanggan yang ada masalah blacklist. Kami yakin dengan fasilitas yang disediakan oleh syarikat kami, dapat membantu anda meringgankan tanggungan hutang yang membelenggu hidup anda.

Laporan RINGKASAN KREDIT

Laporan Ringkasan Kredit memaparkan Ringkasan maklumat yang berhubungan dengan liabiliti customer sedia ada dan berpotensi yang timbul daripada kemudahan kredit yang diperolehi daripada institusi kewangan di Malaysia. Liabiliti termasuk mereka di mana pelanggan telah mendapat pinjaman sendiri, liabiliti akaun-akaun bersama, pemilik tunggal / perkongsian / badan-badan profesional di mana pelanggan Pemilik / Rakan perniagaan. Ia juga termasuk liabiliti di mana pelanggan penjamin bagi peminjam lain.

Bagaimana untuk menyemak CCRIS saya?

Untuk pelangan di sekitar Lembah Klang, anda perlu pergi ke Bank Negara di Jalan Dato ‘Onn. Pergi ke Blok D, tingkat, dan anda hanya perlu menunjukkan MyKad anda kepada mereka. Kaunter Perkhidmatan akan mengesahkan MyKad anda

Pembayaran Fleksibel

Skim pembayaran balik yang lebih fle Fleksibelksibel dan memudahkan anda semua

Kelulusan Cepat

Kelulusan pinjaman yang lebih cepat dan ringkas melalui skim pinjaman peribadi kami

Kadar Yang Lebih Rendah

Kadar faedah serendah 1.5% sebulan dengan bayaran bulanan serendah RM 56.50
powered by Myonline Solution